Invitation til evaluering af det fællesoffentlige initiativ om sprogteknologi

6. januar 2023

Dekorativt indhold.Digitaliseringsstyrelsen inviterer sprogteknologiske eksperter, anvendere, udviklere og entusiaster til en række workshops, som afholdes i februar og marts.

Formålet med disse workshops er at gøre status på dansk sprogteknologi, som det ser ud i dag. Vi søger derfor en bred vifte af personer, der kan være med. Fx søger vi personer med generel viden om og forståelse for dansk sprogteknologi, og hvilke udfordringer udviklere og anvendere har med teknologien i dag. Vi søger også gerne viden fra virksomheder der udvikler eller bruger sprogteknologi eller organisationer. Vi søger viden fra organisationer som godt kan se mulighederne ved sprogteknologi, som overvejer at tage teknologien i brug, men er stødt på barrierer.

Alle har mulighed for at tilmelde sig én af vores to workshops:

D. 08-02-2023 kl. 09:00
D. 03-03-2023 kl. 09:00

Tilmelding foregår ved at skrive til info@sprogteknologi.dk. Ved tilmelding, skriv da hvem, hvorfor og hvad du/I eventuelt kan byde ind med. Hvis der er nogle spørgsmål, kan henvendelsen rettes til samme mailadresse. De to workshops vil blive afholdt på en af de to datoer, så vælg gerne en af dem ved tilmelding.

Deadline for tilmelding: 20/1-2023