Save the date: Sprogteknologisk konference d. 23. november 2023

14. august 2023

For tredje år i træk vil Center for Sprogteknologi ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab på Københavns Universitet og Digitaliseringsstyrelsen være værter for konferencen om den aktuelle udvikling af sprogteknologi i Danmark.

Dekorativt indhold.

Dermed er sprogteknologisk konference ved at blive en tradition. Det betyder dog ikke, at indholdet er traditionelt! Vi arbejder i skrivende stund på at få brygget et spændende og højaktuelt program sammen. Som altid vil der være oplæg fra offentlige og private organisationers praktiske anvendelse af sprogteknologi samt oplæg om den aktuelle forskning inden for sprogteknologi. 

Digitaliseringsstyrelsen og Center for Sprogteknologi ved Københavns Universitet håber, at konferecen kan være med til at skabe videndeling på tværs af sprogteknolgiske miljøer og derved være med til, at sikre udviklingen og understøttelsen af det digitale sprog på dansk. Konferencen henvender sig dermed til brugere, udviklere, forskere og studerende, som har interesse i at arbejde eller arbejder med sprogteknologi.

På dagen vil der være mulighed for at netværke i pauserne, og der vil være en postersession med mulighed for at drøfte igangværende projekter. Her vil altså være rig mulighed for at udveksle viden, erfaringer og skabe kontakter. 

Konferencen vil blive holdt på Københavns Universitet, Søndre Campus.

Nærmere information omkring tilmelding og program følger. Husk at følge med på vores LinkedIn og på sprogteknologi.dk, hvor vi løbende holder dig opdateret.