Save the date: Sprogteknologisk konference d. 30. november 2022

6. september 2022

Igen i år er Center for Sprogteknologi ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab på Københavns Universitet og Digitaliseringsstyrelsen værter for konferencen om den aktuelle udvikling af sprogteknologi i Danmark. Dekorativt indhold.

Dagen kommer til at byde op spændende oplæg med fokus på at styrke arbejdet for en teknologisk fremtid på dansk. Arrangementet henvender sig til brugere, udviklere, forskere, og studerende, som har interesse i at arbejde eller arbejder med sprogteknologi. Her vil der blive udvekslet viden og forskning omkring den aktuelle status på dansk sprogteknologi og dansksproget kunstig intelligens. 

Konferencen vil give indblik i de nyeste sprogressourcer, aktuelle værktøjer og muligheder, som finder sted i en dansk kontekst. Digitaliseringsstyrelsen og Center for Sprogteknologi ved Københavns Universitet håber, at konferencen kan være med til at skabe vidensdeling på tværs af sprogteknologiske miljøer og derved være med til at sikre udviklingen og understøttelsen af det digitale sprog på dansk. På dagen vil der være mulighed for at netværke i pauserne, og der vil være en udvidet postersession med mulighed for at drøfte igangværende projekter. Nærmere information omkring tilmelding og program følger. 

Husk at følge med på vores LinkedIn, hvor vi løbende holder dig opdateret.

Hvis du arbejder med sprogteknologi og er interesseret i at holde et oplæg om det til konferencen, så er du meget velkommen til at skrive til os på e-mail info@sprogteknologi.dk.

Konferencen vil blive holdt på Københavns Universitet, Søndre Campus.

Ændret 19-09-2022:

Tilmeld dig konferencen eller ansøg om en posterplads